Connect with us

13 Dirty Jokes Which Will Make You Go Mad While Laughing

Humour

13 Dirty Jokes Which Will Make You Go Mad While Laughing

Whenever life gets sad, ugly or bad, just smile 🙂 Is it difficult? Why are we here?

If you are having a bad day today, here we are to take your sorrows away for a while and make you laugh out loud with a list of dirty but really funny jokes. Because no matter how dirty or how bad a joke is, if it makes you laugh, it has done its job.

1 Question: What do you call an expert fisherman?
Answer: A Master Baiter

2 Why was the guitar teacher arrested?
Answer: For fingering a minor.

Representational Image

3 Why can’t you hear a psychologist using the bathroom?
Answer: Because the ‘p’ is silent!

4 What did the banana say to the vibrator?
Answer: Why are you shaking? She’s gonna eat me!

5 What do a p*nis and a Rubik’s Cubes have in common?
Answer: The more you play with it, the harder it gets.

6 What did the toaster say to the slice of bread?
Answer: I want you inside me!

7 What do you call a guy with a small d*ck?
Answer: Just-in!

8. Know what a 6.9 is?
Answer: Another good thing screwed up by a period.

9. How do you know that you have a high sperm count?
Answer: “She has to chew before she swallows.”

Representational Image

10. What are the three shortest words in the English language?
Answer: Is It In?

11. What does one saggy b*ob say to the other saggy b*ob?
Answer: If we don’t get some support, people will think we’re nuts.

12. What did the O say to the Q?
Answer: Dude, your d*ck’s hanging out.

13. What do you call a man who cries while he m*sturbates?
Answer: A tearjerker.

We are sure you can’t wait to share them with your friends!

Share Your Views In Comments Below


More in Humour

To Top